Om te weten

Arie Storm FotografieArie Storm is fotograaf en eigenaar van Arie Storm Fotografie, gevestigd in Stavenisse in de gemeente Tholen. Groeide op in de “glazen stad” ’s-Gravenzande en is sinds 2000 gevestigd in de regio Tholen. Arie Storm volgde de opleiding aan de Fotovakschool te Rotterdam en is werkzaam als freelance fotograaf.

Zijn specialisatie is bedrijfsfotografie en uitvaart- afscheidsfotografie. Ook heeft hij een grote passie voor portretfotografie, in eigen studio maar ook op locatie. Heeft u beelden nodig van of voor symposia, acties, websites, conferenties, jaarverslagen etc.? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Bedrijfsfotografie

Opdrachtgevers:

Aardenwerk reclame en marketing, Art & Co, Brasserie De Deu-Braek,  Cannect, COPY kleiner, Cordatis, DELA, Gemeente Tholen, Goossens Warmte- en Koeltechniek, Govers automaterialen, Jan Reedijk Uitvaartverzorging, Lenaerts Voorvaart Advocaten, Muller (t)huis & tuin, Nationale Beeldbank, Nedelko, Plant Research, PR Repair, Vogelaar Vredehof, VVD Tholen, ZLTO, Zoomvliet College.