Uitvaart fotografie

UitvaartfotografieWaarom uitvaartfotografie?

Rondom een overlijden moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen. En terwijl vermoeidheid en gevoelens van verlies en pijn alle energie opslokken, gaat veel aan u voorbij.

Een professionele fotograaf die de dag van de uitvaart en/of de dagen ervoor in beeld brengt, kan dan van grote waarde zijn. Een fotoreportage kan helpen bij rouwverwerking. Ook naar de toekomst toe.

We vinden het zo gewoon om alle grote gebeurtenissen in ons leven vast te leggen: denk maar aan alle foto’s rondom de geboorte van onze kinderen en kleinkinderen, de feestelijke trouwerij of diploma-uitreiking….belangrijke momenten die we niet willen vergeten.

Maar ook het afscheid van wie ons zo dierbaar is geweest, kan in beeld worden gebracht. Een fotoreportage van de uitvaart….

Foto’s kunnen veel toevoegen aan het verwerken van het verlies. Een reportage rondom het overlijden geeft u de mogelijkheid om later in alle rust terug te kijken, om datgene te zien wat aan u voorbij ging, om te herinneren. Ook voor kinderen kan dit erg belangrijk zijn, omdat zij rouw vaak uitstellen. Daarnaast kan uitvaartfotografie steun geven aan nabestaanden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Arie Storm is een vakfotograaf met veel ervaring in het op sfeervolle en integere wijze in beeld brengen van deze indringende en verdrietige gebeurtenis. Bij het maken van de reportage staan uiteraard uw verlangens en wensen centraal. Over wat bijvoorbeeld wel en wat niet in beeld mag worden gebracht.

De foto’s kunnen worden verwerkt in een met grote zorg samengesteld album. Een tastbare herinnering …..

Tarieven

Mogelijkheden voor de reportage

Het in beeld brengen van de begrafenis of de crematieplechtigheid, indien van toepassing inclusief voorafgaande herdenkingsdienst:
* Albumformaat 20×30 cm.
* Foto’s in kleur en/of zwart-wit
* Linnen omslag (andere uitvoeringen mogelijk)
Tarief: € 550,00

Extra:
Foto’s op DVD in hoge resolutie : € 100,00
Extra album: € 95,00

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om losse foto’s te bestellen. Formaten en tarieven op aanvraag.

Kilometervergoeding: € 0,20 per kilometer, gerekend vanaf Bergen op Zoom. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

U of uw uitvaartondernemer kan contact opnemen voor het samenstellen van een uitvaartreportage.

Vaak bestaat er een vrij te besteden budget in uw uitvaartverzekering dat gebruikt zou kunnen worden voor fotografie. Over de mogelijkheden hiervan kunt u contact opnemen met uw uitvaartverzorger.